dilluns, 21 d’abril de 2008

Records animats

Aquest és un post-parida que volia fer-lo un dia o altre. A gairebé tothom li agrada recordar el que hem viscut de petits, vivències i sensacions que ens agradaria tornar a viure. I és clar, a molts la tele ens ha ocupat part de la vida. Així que avui, al post-parida hi deixaré uns vídeos de dibuixos animats dels que en tinc un bon record. Espero que algú els recordi:

El primer de tots és d'El petit xef, que era d'un nen cuiner que participava en concursos i altres bestieses. Recordo un plat que es va inventar: una pizza doblegada pel mig i fregida. Quina gana!Aquest és Fly, que era un noi que lluitava a l'estil Son Goku, però més aviat amb espases i armadures. El que molava més era la cançó!I l'últim és un de força cursi, però que em sentia molt identificat (sempre he estat molt enamoradís). Es tracta d'Azuki, una noia enamorada d'un noi que li feia cas a estones, i les històries amoroses dels seus amics.Potser més endavant en posaré més (ei, potser alguna en castellà i tot!).

2 comentaris:

Helga ha dit...

Jo l'Azuki no l'havia vist mai, però els altres dos, cada tarda!

Jo tampoc entenc perquè ens agrada recordar aquestes coses, però jo tinc l'Arale com a to de mòbil i sempre que ho sent algú, li he d'acabar passant la melodieta. Algunes vegades m'he posat el Musculman i fins i tot el Pingu i també són un èxit rotund.

Jansy ha dit...

Helga, totalment d'acord, el Pingu i el Musculman són genials. Però el que si que m'enganxava molt era l'Arare (o Arale), fantàstica!

Benvinguts a la vila del pingüí!