dijous, 27 de març del 2008

Thomas. Embarassat?

Avui m'he decidit parlar d'un tema d'actualitat. Un transexual s'ha quedat embarassat. I aquí és quan el fet s'ha d'explicar millor. Es tracta de Thomas Beatie, un home que va nèixer dona, es va prendre hormones, es va treure els pits però va conservar els seus òrgans reproductors femenins. Per informar-me una mica, he buscat a Sant Google. I què hi he trobat quan hi he escrit "Thomas embarazado"? Això:


Volíeu dir: thomas embarazada

No, no, jo volia dir "thomas embarazado". És clar, Sant Google està al dia, però hi ha coses que encara no entén. I no m'estranya. Potser caldria posar una mica de seny en alguns temes. Potser en els blocs d'aquí 5-10 anys es comentaran notícies com "Un hermafrodita es deixa embarassat" o potser l'aparició d'un tercer sexe. Notícies pròpies de cançons d'Antònia Font.

3 comentaris:

Helga ha dit...

A mi, moralment em sembla acceptable aquest cas. El problema em sembla que és que aquest home fa molts anys que s'hormona i que no sé si a llarg termini això pot perjudicar-lo a ell i al seu fill.

No entenc perquè la gent que no pot tenir fills es complica tant la vida (sobretot aquesta parella) si poden adoptar-los.

Ja tenim una mare de 67 anys, un home embarassat... Què pot venir després?

Farbalà ha dit...

Que d'acord estic amb l'Helga. La situació sembla treta d'una pel·licula... Ei! Si es va fer una pel·lícula sobre un home que se quedava embarassat!!!

Amb la de nens que necessiten una família, haver de veure això...

I jo em pregunto, com li afectarà a la salut del nen? Diria que els metges no hi estaven a favor...

Jansy ha dit...

El que ha aconseguit és sortir per tot el món... Ara té la possibilitat de ser el primer home-dona que avorti! 2 en 1, clar que si!