dimecres, 23 de juliol del 2008

Tour en pilotes

Miro la premsa del dia i em trobo amb el següent titular: "El PP demana a TV3 que retiri un programa que mostra a uns ciclistes nudistes". Podeu veure la notícia aquí.

Es tracta d'un programa que va començar aquest dilluns a TV3 que es diu "Vacances pagades". És el típic programa miscel·lànic d'estiu fet amb baix pressupost i amb presentadors i col·laboradors barats. En aquest programa, hi ha una secció on cada tarda, uns ciclistes despullats es passegen per una ciutat. El que es mostra no és en directe, així que només deixen veure aquelles imatges on surten les parts delicades tapades i també ensenyen les reaccions de la gent.

Doncs bé, el president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, el senyor Alberto Fernández Díaz, ha demanat a TV3 que no s'emeti més aquesta secció, ja que "és contrària a la transmissió dels valors i normes de convivència i civisme". Altre cop s'ha lluït el PP. En primer lloc, no crec que aquesta secció promogui que la gent surti al carrer en pilotes; o de veritat creuen que algú agafarà la bici despullat després de veure el programa? Perquè, per regla de 3, s'haurien d'eliminar programes com els concursos, que inciten a la ludopatia, o "Just for laughs", que incita l'incivisme (bueno, aquest s'hauria prohibir per llei).

Realment cal perdre el temps queixant-se d'una absurditat com aquesta? Hi ha mil coses per canviar molt més importants que aquesta. Però per començar, el senyor Alberto Fernández Díaz podria millorar el seu català, no?

Tot i això, TV3 podria esforçar-se a fer programes més productius, no? Aquesta secció amb un cop que es fagi n'hi ha prou, però cada dia... Busqueu imaginació.

2 comentaris:

Luke ha dit...

No sé què vols que et digui, però si anar en bici vestit ja et claves el seient al cul... no vull saber en pilotes el què passarà XD. I bueno ja se sap que el PP no té remei ni solució que són una panda de fatxes, de retrògrads i que no valen un duro, colla de pijos de merda que mereixen morir sota el fil de la meva destral!

Jansy ha dit...

Si que es deuen clavar el seient, però almenys porten protecció.

Per cert, molt bona la teva definició del PP. :)