dissabte, 11 d’octubre del 2008

Segur que tinc sort

Des de que tinc bloc, m'ha interessat molt saber com arriba la gent anònima fins a aquest punt de la xarxa. Normalment, els internautes casuals no diuen res, ni expliquen els motius pels quals buscaven una cosa o una altra. El cert és que jo tampoc ho faig, així que no em puc queixar, però podrien ser més participatius, no? (Val, val, ho anoto al meu llistat de coses a fer...)

El cas és que hi ha gent que ha arribat a aquest bloc buscant coses que ha pogut trobar i d'altres que han hagut de canviar d'entrada del Google. Trobo que hi ha molta usuaris que busquen la mateixa informació, i això em sorprèn. Per exemple, el pedagocientífic Dani Jimenez Albiac és sens dubte el més buscat. Li recomano que es fagi un web personal, que rebrà moltes visites! O en Víctor Sauler Portal, que aquest no es pot fer un web, bàsicament perquè no existeix. I la pregunta més cercada és: Quan és setmana santa? Si busquen els dies concrets, no els trobaran pas!

Ara que els millors són aquells internautes que cauen per casualitat al meu bloc. És increïble. Per exemple, a qui se li acudeix buscar cadires ortopèdiques? Aquí no en trobarà pas. O un 2x1 pel zoo de barcelona, es pensen que sóc una ONG? I parlant d'animals, quina raó pot existir per cercar fotut de lloros?

He detectat certa fixació en buscar activitats per la canalla o per fer gincames... Ara bé, n'hi ha algunes de ben estranyes. Ja em direu quin tipus de jocs són els jocs de religió, o els fantàstics i contradictoris jocs silenci soroll. Em sembla que no en van poder aconseguir res, de visitar aquest bloc. Però bé, si la quitxalla s'avorreix sempre se'ls pot llegir l'arxiconegut conte esparreguera o fer un taller de capgrossos casolans.

Hi ha internautes amb molt poca capacitat de síntesi. Què voldria saber el qui va escriure ahir al senglar hi havia molt poca gent? Es pensen que Sant Google ha ascendit a semi-déu i que pot respondre tot allò que vulguin saber? O uns que volen fer una festa i volen saber fins quan es pot fer soroll a un bloc de pisos. Incívics! Potser volien fer el comiat de solter del casament 19 de juliol 2008. Però qui carai es va casar?

Finalment, hi ha el grup de cerques morboses. Aquí no trobareu fotos de despullats a vilafranca, ni la novia de risto mejide de vilafranca del penedes, que ni la conec ni l'he vist mai. Per déu, quina obsessió amb Vilafranca, al final farà honor al seu sobrenom de Vilatranca del PeneDret. Ara que, per cerques morboses, sempre podeu fer l'experiment sexual de la Carol.

Per últim, deixo per escrit una de les cerques més estranyes per arribar aquí: disney's avortar. Les fronteres de la meva imaginació no tenen cabuda en aquest tipus d'enigmes. Alguna opinió?

14 comentaris:

Llum ha dit...

Doncs si t'explico jo que al primer blog se'm va acudir un dia explicar que anava a comprar sostens, i la de visites que vaig tenir amb la parauleta dels nassos!!!

Al principi feia reculls, però ara ja passo. Els miro, em poso a riure, però no els comparteixo. Que dolenta que sóc!!!

De la meva última setmana, em quedo, per exemple, amb "una mare té dos fills a la mateixa hora i no són bessons" o el recurrent (al meu blog) "buscar el significat un any de llum". Tot i que el "com una fracasada què puc fer?" no té desperdici... I això per no parlar del "llibres amb la paraula bollicao en el titol" :-)

A vegades tinc ganes de fer un post amb la resposta, però sé que no tornaran! Al principi de la Llum, algun em va deixar un comentari amb exigències, posant que li expliqués què era un any llum!!!

Rikhard Rydell ha dit...

Jansy...la teva colla no tira pero héu actuat??

ets de Caldes oi? :S

salut

Jansy ha dit...

Llum, ostres, jo que em sorprenc amb les meves, però les cerques que et troben a tu són molt millors! "Com una fracasa què puc fer?" tota una frase... Ja saps, si vols tenir visites, parla de sostens!

Xavi, a Caldes hi treballo i crec que la colla d'allà no té cap problema. La meva colla era la del meu poble, els Castellers de Sant Andreu de la Barca (els de la camisa negra). Estaves ben perdut!

Rikhard Rydell ha dit...

si xec, m'he despistat una mica!
salut!

Luke ha dit...

Doncs jo acabo de mirar per quines paraules em troba la gent i la més curiosa de totes les cerques és la de: "heidi medico" no en tinc ni idea a què ve això :S fins i tot per advocat novell XD.
En fi la gent busca coses molt rares!

Farbalà ha dit...

Doncs acabo de mirar i a mi també m'han fet cerques bastant curioses, algunes són les següents:

- Quan es Santa Gemma? Y el que és millor: visualizar imatge Santa Gemma... Jo no sóc que diguem una santa...

- UAB ansietat social. Si és que en provoca molta!

- Fotolog vilalba dels arcs (el poble de mons avis)

- moda hawaiana

- ninusabadell

- masturbación con vibrador ( atenció que el post que surt és el de massatge de peus)

- lletra de quan surti el sol

- teràpia de shock sant boi. Serà pel manicomi o pel grup?

Jansy ha dit...

Luke, Heidi medico??? La gent és boja!

Dafne, a tu et troben amb coses molt estranyes! Mai saps com pot utilitzar la gent el "massatjador" de peus... Per cert, com és Santa Gemma? Ho buscaré...

Luke ha dit...

Vaig mirar de què venia lo de Hedi medico i ve d'un post que tinc que diu algo de sèries d'abans com Heidi i Medico de Familia xD i suposo que surto al google per això!

Carol ha dit...

Mmmmmm... No vaig penjar els resultats del meu experiment (tal com vaig prometre... no sóc de fiar...), també perquè el comptador de visites que utilitzo no emmagatzema les cerques de visites, però puc assegurar que CADA DIA hi ha hagut mínim una visita que ha entrat buscant això xD

Tot i que també, si serveix d'alguna cosa, cada dia m'entren MÉS D'UNA VISITA buscant "sirenita" xD

Jansy ha dit...

Luke, dues paraules sense enllaç aparent que algú les uneix per a trobar-te a tu. La gent és boja.

Carol, bon experiment el teu i ja veig que molts han picat, tot un èxit! La teva entrada al Google amb "sirenita" de referència no crec que sigui de les primeres i bé hi ha internautes que hi arriben. Quina perseverància!

claire ha dit...

Hola!!
jo he trobat el blog buscant al google segur que tinc sort...
buenu, he vist que deieu coses que ha buscat la gent per trobar el vostre blog o alguna cosa axí oi? com es fa per saber-ho? és que em faria gracia saber-ho del meu blog ^^ gràcies :D

Unknown ha dit...

Ja és casualitat, jo també he troba el blog fent la cerca més absurda. Se m'ha acudit buscar "segur que tinc sort" clicant en el botó amb la mateixa frase i mira per on m'ha aparegut el blogger: No feu soroll...!

Anònim ha dit...

jo he fet igual que la cristina, i esperava tenir sort, pot ser la he tingut trobant aquest blog, o pot ser segueixo igual de desgraciada, no ho se ;)

Unknown ha dit...

Doncs jo he arribat aquí de forma totalment casual buscan't "Segur que tinc sort" al Google i pitjant el botó de "Segur que tinc sort".
Mai hauria imaginat aquest resultat.