diumenge, 19 d’octubre del 2008

Dos tresos breus

Primer tres breu.

M'he fet del Tr3sC. O el que és el mateix: m'he fet soci del Club Català de Cultura, que sembla més culte. Encara he de rebre per correu el carnet i tota la informació, però podríem dir que ja en sóc oficialment.

Durant les últimes setmanes, al veure les ofertes del Tr3sC per TV3, he desitjat masses cops ser-ne soci. Són 50€ anuals (bufff!), però et permet assistir gratuïtament a preestrenes de cinema, concerts, obres de teatre, a més de varis descomptes i un regal a escollir durant tot l'any d'un plegat d'ofertes on també hi ha entrades pel teatre, lots de llibres, entrades a concerts...

Segon tres breu.

Avui he dedicat el matí a veure com anava el 3 de 9 amb folre dels Castellers de Sants. Després de carregar-lo per primer cop al Concurs de Tarragona, avui se'l plantejaven descarregar a casa. I així ho han fet! Només he anat a veure aquest castell, però la cridòria, la celebració i el pèl de punta han valgut la pena. Felicitats borinots!

6 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats als catellers de Sants

Luke ha dit...

Que bé que t'ho passes nanu! Tu no pares pel què veig!

Luke ha dit...

Per cert jo fa poc que també la vaig veure la peli d'Amelie i la veritat és que em va agradar molt, amb les paranoies que es munta la protagonista i les coses que fa. Gran peli per veure!

Jansy ha dit...

Luke, home, això de que no paro... jo no hi diria pas així! Comparat amb d'altres no faig gaires activitats. Jo tinc sort perquè quan veig pel·lícules me n'oblido de seguida, així que el següent cop que les veig les trobo tant o més bones. Amelie és genial!

Rikhard Rydell ha dit...

enhorabona als amics de sants, s'ho mereixen!

Carol ha dit...

Felicitat per Sants!!! Quins craaaaacks!!!