dimarts, 9 de desembre del 2008

Il·legalitzem Ventdelplà

A Ventdelplà hi passen coses molt estranyes: segrestos, suïcidis, assassinats, sectes, drogoaddictes a dojo... Però això ja és massa, els habitants d'aquest poble s'han passat. Aquesta gent no té escrúpols, són una colla de delinqüents. Segur que ha estat la Marcela, entre croqueta i croqueta:


Una pintada contra el PP.

El Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) són els únics que ho han vist i s'han esparverat. Valga'm déu! El CAC ja ha cridat l'atenció a la Mònica Terribas per aquest fet. Però per què??? Que no és un escenari real? Que no hi ha pintades a tort i a dret?

Està clar: Ventdelplà s'ha d'il·legalitzar.

Jo, sincerament, no ho vaig veure.

4 comentaris:

Farbalà ha dit...

També s'ha d'entendre que està rodada a Breda i que allà hi ha get que també pot pensar en contra del PP i deixar-ho escrit a la paret. Que passa que ara Breda haurà de pintar les parets del municipi per que TV3 pugui rodar???

Luke ha dit...

Mare de Déu... la gent quan vol tocar els ous els toca bé eh!

Carol ha dit...

JAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJA

què ridícul tot plegat!

Jo sincerament a Porca Misèria (Joel Joan, ehem ehem) he vist coses pitjors xD Suposo que com que no van en contra dels meus ideals no em van molestar gaire :P jejeje

Ja veus els de l'APM es passen el dia veient la tele per fer riure i uns altres es passen el dia veient-la per sentir-se insultats i tocar el que no sona!

Jansy ha dit...

Dafne, és cert, a tot arreu hi ha pintades, de tots colors i de tots tipus. El problema és que en principi, quan els equips roden han de vigilar en tot el que surt per pantalla i que no apareguin coses com aquestes.

Luke, sí, a més, normalment, sempre toquen els ous els mateixos.

Carol, és que els ideals no haurien d'importar als qui veuen la tele; si no t'agrada no ho posis. El problema és que TV3 és pública... Però, llavors, per què hi fan toros a TVE?