dissabte, 21 de juny del 2008

El meu estiu ha arribat

Aquest títol propi d'un poema infantil vol dir el que vol dir: el meu estiu ja ha arribat. Sí, i l'estiu astronòmic també, ja ho sé. Però jo quan dic "estiu" vull dir l'època des que començo les vacances fins que les finalitzo (tot i que sempre ho allargo una mica, almenys fins la Mercè i el Concurs de Castells de Tarragona).

Ahir vaig acabar els exàmens. Ja he pogut recollir tots els fulls plens d'exercicis que inundaven el menjador. Ara he de tornar a posar en ordre allò que he deixat abandonat (per exemple, el bloc). I això em costa uns quants dies...

Així que ara em dedicaré a disfrutar una mica. S'acosten les festes majors, els concerts, el Senglarrock, les diades castellers de pèl de punta i les quedades amb els amics (eh, Man1), a banda de tot allò que sorgeixi pel mig del camí.

Tot i això, abans de que comenci el juliol hauria de trobar un curs d'informàtica que em barrufi prou i barat (impossible). També hauria de fer l'agenda de concerts i diades castelleres, perquè després no hi ha qui s'aclari. I intentaré fer el que pugui amb el bloc (ordenar millor els posts, posar alguna cosa més a la barra lateral i modificar l'aspecte visual).

Per últim, com ja heu pogut veure aquí al costat, em sobra una entrada al Senglarrock Lleida i la venc per 40€. Si algú està interessat que contacti amb mi (xjansana@msn.com).

3 comentaris:

Laia ha dit...

Caram quin estiu més complet! no et falta organitzar gaire, no, que sembla que ho tens tot bastant previst!

Que el gaudeixis força, doncs!

Jansy ha dit...

Laia, normalment no em fa falta organitzar gaires coses, i la veritat és que tot ho queda decidit als últims instants. Intentaré disfrutar!

Luke ha dit...

La veritat és que quan nosaltres fem plans mai acaben pel bon camí XD