dijous, 13 de novembre del 2008

Temps intens

Em penso que mai havia fet tantes coses com ara. Estudio, treballo i faig un curs. Sí, finalment faig el curs: mereix la pena, però el continuo trobant car.

Sempre he fet les activitats una per una, amb excepcions de dues. Però ara ho tinc tot alhora, encara que sigui per pocs dies: les classes que faig s'acaben aviat. Però tot i tenir temps lliure suficient per a esbargir-me, no puc aturar el meu estat de saturació mental. I més si dormo tan poc com ho he estat fent els últims dies.

El que no entenc és com pot ser que hi hagi gent que ho pugui aguantar, jo no puc. Fins i tot, n'hi ha que en farden, encara que no tinguin temps per a dedicar-ho a res més. A vegades, fins i tot, pensen que tenen temps per a tot, però a l'hora de desmostrar-ho no tenen temps ni per anar a pixar.

I al final, com sempre, sap greu.

4 comentaris:

Farbalà ha dit...

Doncs sip! Fer varies coses alhora és realment esgotador. Hi ha gent que no ho valora i que a més a més t'exigeix més... Però el cert, és que estudiar i treballar + d'altres activitats fan que arribi el cap de setmana i només tinguis ganes de dormir!

Luke ha dit...

Jo només de pensar-hi em canso ja XD

Anònim ha dit...

ES POT,PARAULE DE HONOR,NO MES CAL ORGANITZACIO I DISCIPLINA.....I VITAMINES ESCLAR. JUGANT AMB BCN......

Jansy ha dit...

Dafne, Tens raó, a vegades sembla que el cap de setmana serveixi per a recuperar-nos de la setmana i tornar a carregar les piles per buidar-les durant la següents.

Luke, a tots ens passa un dia o altre. Pensar també cansa, eh!

Anònim (o anònima), no entenc gaire què vols dir amb això de Barcelona. Poder es pot, però a vegades treus el cap per límit i no deu ser bo.