dimarts, 5 d’agost del 2008

Un salt als Jocs Olímpics

Aquest divendres dia 08/08/08 s'inauguren els Jocs Olímpics. No sé si hi serem a temps, ja que coincideix amb la fi del món, com explica el Luke en aquest post.

Disfruto com un berro quan hi ha Jocs Olímpics. A aquells que ens agrada veure qualsevol tipus d'esport, aquests són els nostres dies. Hi ha el millor del món en molts esports. Però com tots sabem, als Jocs Olímpics hi ha esports molt poc coneguts, com el que esmento a continuació.

Es tracta del trampolí o llit elàstic, que forma part de la gimnàstica. És fàcil: cal que es fagin bones figures mentre s'és a l'aire fent salts mitjançant un llit elàstic com els típics americans (i els seus famosos vídeos). També és important acabar l'últim salt quedant-se estàtic sobre el llit. Els guanyadors de l'or d'Atenes 2004 van fer el següent, en categoria masculina i femenina respectivament:




Sobretot, no ho proveu a casa, no fos cas que algú confongui "fer salts en un llit" amb "fer el salt al llit".

Per cert, visitant el bloc d'en Jaume, he vist un dels souvenirs dels Jocs Olímpics que hi ha a la venda a Xina. Atenció!

Potser haurem de tancar-nos hermèticament com a bons souvenirs per a sobreviure a la fi del món...

6 comentaris:

Farbalà ha dit...

que asco quan el peix es mori...

Jansy ha dit...

Dafne, no deuen durar gaire, no... Segur que a les mateixes parades deuen haver moltes baixes. Increïble.

Llum ha dit...

El salt amb llit elàstic és esport olímpic? Em pensava que no ho era!

Reconec que el que fan aquests dos és molt bo, però tots aquests esports on el campió el decideix un jurat (gimnàstica, natació sincronitzada, salts de trampolí, aquest mateix...) em posen una mica (per no dir molt) nerviosa. Avui mateix un gimnasta ja es queixava perquè deia que els xinos li havien posat més mala nota perquè no volien dos espanyols a la final de terra... Buf. Jo, és que em costa. Ja sé que no hi ha cap més manera de fer-ho, però els jurats i les notes en competicions esportives em costen (tot i que no era el motiu del post, ja ho sé).

I pel que fa al clauer... pobre peix!!!

Luke ha dit...

Curiós lo del peix i més curiós lo del salt del llit elàstic, ni sabia que estava a les olimpiades, ja saps que jo no miro massa aquestes coses. Per cert merci per linkar-me i nombrar-me al post, però m'has linkat malament en el link de Luke XD t'has deixat una e, però bueno s'agraeix igual.

Apa nano ja ens veurem.

Jansy ha dit...

Llum, tens tota la raó amb això dels esports de "notes". Són esports de valoració molt subjectiva i poc vistosos pel públic general. Com sé jo qui ho fa millor?

Luke, és cert, no és un esport gens conegut (d'aquí el motiu del post), almenys ara ja saps que existeix. I l'enllaç ja el tens curat!

Luke ha dit...

Merci nano! Ets un sol ^_^