diumenge, 22 d’abril de 2012

1000 pel·lícules!

L'altre dia, mirant les estadístiques de Filmaffinity vaig adonar-me'n que, just en aquell moment, havia registrat la pel·lícula número 1000. Això vol dir que he vist i registrat en aquesta web 1000 pel·lícules, sèries i documentals, als quals he posat una nota (si no, no es registren).

Les estadístiques dels vots són els següents:De tot això, en puc extreure que:

- Hi ha 313 pel·lícules/sèries/documentals que he votat amb nota de 7 o superior i que, per tant, serien les que recomanaria a qualsevol persona.

- Em sorprèn haver vist tantes sèries (un total de 136). Això sí, s'ha de tenir en compte que aquí també hi entren les sèries de dibuixos (Doraemon, per exemple), que en són unes quantes. Poques sèries mitjanament bones em queden per veure!

- Els documentals, les sèries, les pel·lícules bèl·liques i les d'animació pugen la meva mitjana de notes (que és, per cert, un 5,7), segurament perquè sóc força selectiu en aquest tipus d'audiovisuals. En canvi, baixen la mitjana les pel·lícules romàntiques, les de terror i les comèdies, segurament perquè n'hi ha moltes de molt dolentes (i no m'importa veure-les).

- Estats Units continua fent la majoria de pel·lícules (oh, quina sorpresa!). De totes maneres, he vist bastantes pel·lícules d'altres països (sí, espanyoles també). Com sempre dic, les pel·lícules i sèries angleses acostumen a ser millors que les americanes (sempre que no hi intervinguin efectes visuals) i que les pel·lícules franceses són molt recomanables. I tot i que les cada cop hi ha millors pel·lícules espanyoles, els hi costarà pujar la mitjana...