dimarts, 8 de febrer del 2011

Fotos pre-Oscars

La carrera dels Oscar té moments molt especials. Un d'ells és el dinar dels Oscars, que va ser ahir. Allà s'hi fan unes fotos de família amb tots els nominats i queden així de bé:

Els nominats a millor actor protagonista, d'esquerra a dreta: Javier Bardem (Biutiful), James Franco (127 horas), Jesse Eisenberg (La red social), Colin Firth (El discurso del rey) i Jeff Bridges (Valor de ley).

Les nominades a millor actriu protagonista, d'esquerra a dreta: l'embarassada Natalie Portman (Cisne negro), Michelle Williams (Blue Valentine), la segona actriu més jove en estar nominada com a protagonista Jennifer Lawrence (Winter's Bone), Nicole Kidman (Rabbit Hole) i Annette Bening (Los chicos están bien).

Les nominades a millor actriu secundària, d'esquerra a dreta: Helena Bonham Carter (El discurso del rey), Melissa Leo (The fighter), Jacki Weaver (Animal Kingdom), Hailee Steinfeld (Valor de ley) i Amy Adams (The fighter).

Els actors secundaris no tenen foto, perquè hi faltava el Christian Bale (The fighter).

Tots (o quasi tots) els nominats.

I per últim, els que presentaran la gala dels Oscar: James Franco i Anne Hathaway.

5 comentaris:

Elessar ha dit...

Christian Bale no devia arribar a la sessió de fotos perquè va dinar 2 cops per mirar de recuperar pes, no? XD

Jansy ha dit...

Jajajaj
Si tu, es va quedar prim, prim... fot angúnia. També ho va fer a "El maquinista" però llavors es va aprimar molt més! Aquest home és boig.

Laia ha dit...

A la UAB, a la sala de cinema fan preestrenes i vaig anar a veure Winter's Bone... Està força bé, em va agradar!

Farbalà ha dit...

Ostres, que falses aquestes fotos! Tots tocats i posats... En fi, la única que es salva és la dels presentadors, tot i que es farà estrany veure'ls presenant els oscars... I més després de veure les seves últimes pel·lícules... Ella: mitja peli despullada. Ell: Tota la peli en xandall, d'excursió i amb barba!!

Jansy ha dit...

Laia, esperava a veure-la abans de contestar-te. Ahir la vaig veure i no em va semblar gran cosa, tot i que haig de dir que no és el meu estil de pel·lícula preferit. El que més em va agradar és la tensió.

Dafne, doncs sí. En aquestes fotos estan a la seva màxima esplendor. Tanta que hi ha alguns (bé, algunes) que no semblen les actrius de les pel·lícules on surten!