dimarts, 30 de novembre del 2010

Teatro del bueno

Ja fa temps que sentim això de "Mourinho vete al teatro", però em sorprèn veure que molta gent no recorda com va sorgir.

Tot va passar en un Chelsea-Barça del 22 de febrer de 2006, el partit d'anada de vuitens de final de la Champions. L'equip de Frank Rijkaard s'enfrontava al de Mourinho.

Minut 35 del partit i passa això (minut 1:20 del vídeo). Del Horno és expulsat. Finalment, el Barça guanya el partit amb un 1-2.

A la roda de premsa, Mourinho la va deixar anar. Extret textualment d'aquí: "Vamos a retirar la roja a del Horno?, ¿No le suspendemos?, ¿puede jugar en Barcelona? Pase lo que pase, el resultado no cambia. O, ¿vamos a suspender a Messi por hacer teatro? Ha hecho teatro. Catalunya es un país de cultura y sabéis lo que es teatro del bueno, teatro de calidad. Yo he ido al teatro en Barcelona y puedo asegurar que es del bueno. Pueden castigarle con un partido de suspensión para que el niño aprenda, mejor que no aprenda porque sabe mucho. La cuestión es que el resultado final no lo cambian.".

Només he pogut trobar un petit fragment del que va dir, en aquest vídeo (últims 10 segons).

Al partit de tornada, amb resultat de Barça 1 - Chelsea 1, es pot sentir per primer cop:

2 comentaris:

Luke ha dit...

Sal del banquillooooo... XD

Elessar ha dit...

La història de l'esport està plena de frases que han passat a la cultura popular com "esto es un chorreo", "trata de arrancarlo", "a por ellos oé", "san ganchao!", "siempre nejjjatiffo"...

Sobre el teatre, no em va agradar que en un moment puntual Messi va fer una concessió a Mourinho fent una mica de teatre després d'una castanya del Carvalho. Però dilluns tot es podia perdonar, XD.