dimarts, 12 d’octubre de 2010

Primeres pel·lícules dels Oscar 2011

He decidit publicar aquest post el més tard possible, just abans de que apareguin als cinemes les pel·lícules que fan olor a Oscar.

Per altra banda, hi ha dues pel·lícules que ja fa setmanes que es van estrenar, però que continuen optant per ser nominades a millor pel·lícula: Origen i Toy Story 3.

La red social (s'estrena el 15 d'octubre): La història del creador de Facebook i dels problemes que li ha suposat. Tot això de la mà del director David Fincher (El curioso caso de Benjamin Button) i d'actors poc coneguts. Tráiler (castellà). Més info.

The Town. Ciudad de ladrones (s'estrena el 29 d'octubre): Un atracador de bancs s'enamora d'una directora d'un d'ells, mentre que un agent de l'FBI el segueix. Ben Affleck dirigeix la seva segona pel·lícula (ambdues exitoses). Tràiler (castellà). Més info.

Campeón (s'estrena el 12 de novembre): Basat en fets reals, narra com un cavall aconsegueix la Triple Corona al 1973. Una pel·lícula molt familiar (Disney) amb (poques) opcions. Tràiler (castellà). Més info.

True Grit (s'estrena el 4 de febrer): Western dels Coen. Un xèrif acompanya a una noia de 14 anys a la recerca de l'assassí del pare de la noia. Tràiler (castellà). Més info.

127 horas (25 de febrer): Un alpinista queda atrapat en una de les seves excursions i ha de passar sol uns dies. Dirigida per Danny Boyle (Slumdog Millionaire). Tràiler (castellà). Més info.

El discurso del rey (sense data d'estrena): Explica la història del rei George VI del Regne Unit que intenta superar el seu tartamudeig amb l'ajuda d'un logopeda. Actuacions destacades d'Helena Bonham Carter i Colin Firth. Trailer (anglès). Més info.

The fighter (sense data d'estrena): Narra la història real d'un boxejador. Amb Mark Whalberg acompanyat de 3 grans actors. Tràiler (anglès). Més info.

The way back (sense data d'estrena): Explica la suposada història d'un home arrestat per la URSS que aconsegueix sortir d'un camp de concentració travessant Siberia i l'Himalaya fins arribar a l'Índia. Un drama dirigidit per Peter Weir (El show de Truman, El club de los poetas muertos). Tràiler (anglès). Més info.

The kids are all right (sense data d'estrena): Una comèdia al voltant de dues dones que tenen una relació lèsbica i els seus fills engendrats per inseminació artificial. Els fills aconsegueixen saber qui és el pare i l'integren a la seva vida tot i el desacord de les seves mares. Tràiler (anglès). Més info.

Another year (sense data d'estrena): Per ara no hi ha gaire informació. Tràiler (anglès). Més info.

Blue Valentine (sense data d'estrena): Una parella casada revivint els seus moments alts i baixos. Tràiler (anglès). Més info.

Com sempre, les dates d'estrena poden canviar (i canviaran).

PD: M'encanta el tràiler de "127 hours". Serà per la fotografia?

2 comentaris:

Elessar ha dit...

Si les pelis pendents d'estrena són iguals de bones que les 2 que menciones al principi, aquest serà un gran any en quant a cinema!

A Ben Affleck li desitjo el millor com a director, em va encantar "Adiós, pequeña, adiós". També serà interessant veure que han preparat Boyle i Weir. Ara, espero que els Coen es fotin per fi una patacada, perquè ni m'agraden ni entenc el seu cinema, XD.

Jansy ha dit...

Elessar, pel que fa als Coen, em sembla que podríem fer un club.