dissabte, 9 d’octubre del 2010

Joc de l'Any a Espanya 2010

Ja coneixíem els 8 nominats, ara s'acaba de conèixer el guanyador.


I el joc guanyador del premi "Joc de l'Any a Espanya 2010" és...



Fauna és un joc familiar on cada jugador ha d'endevinar característiques d'alguna de les 360 fitxes d'animals diferents que conté. Els jugadors disposen de 6 cubs i han de decidir intentar endevinar la dada (sigui exacta o per aproximació) posant un cub a la dada escollida o bé mantenir el cub sense arriscar-se, ja que si te la jugues i no l'encertes perdràs un cub pel pròxim torn.


El joc es troba editat en castellà (clar, sinó no seria Joc de l'Any a Espanya) per l'editorial Homoludicus i costa entre 36 i 40€.


Aquí es poden consultar els guanyadors d'edicions anteriors.

5 comentaris:

Carol ha dit...

Vaig haver de fer un regal (joc de taula, evidentment!) a un amic fa uns dies. Nomes comentar-te que vaig regirar el teu blog de dalt a baix i que em va donar molt bones idees i unes explicacions molt bones dels jocs. Tot i aixi lamento dir que finalment vam optar per la via segura i li vam regalar l'expansio de "Los colonos de Catan" navegantes! Que sabiem que li agradaria segur i l'aprofitariem tots!! :P

Tot i aixi, tot aquest rotllo es per dir que estan molt be els reculls de jocs que fins ara he de reconeixer que no m'havia mirat gaire :)

Jansy ha dit...

És d'agrair que regiris el meu bloc! Amb els "Navegantes" crec que la vau encertar, perquè té bona nota. Per cert, aquest diumenge fan un torneig de Colonos de Catan a Vilafranca, i fa uns dies va sortir l'edició en català.

Luke ha dit...

Ja el provarem!

Luke ha dit...

El joc mola! No és l'ànima de la festa, però mola encertar les coses i deixar als altres amb cara de... però com collons ho sap això (o de WTF que és el mateix)?

Jansy ha dit...

Bueno, és com un trivial d'animals però amb una mica d'estratègia!