dimarts, 6 de juliol del 2010

Lipdubs 4: Aniversari, Hotel Barceló, STUCOM, Cracòvia, UW i Israel

Per quart cop, penjant lipdubs. Estic per fer un bloc només d'això! Però és que cal veure l'esforç que fa la gent quan es posa d'acord i els bons resultats que en surten.

El primer és un lipdub fet amb molt pocs recursos per uns amics com a regal d'aniversari. Té moments molt divertits, ja que imiten els videoclips de les cançons que hi surten. Atenció a la grapa que li fot un dels nois a la primera noia que surt (gràcies Gemma per veure el detall).



Aquí s'hi han deixat els calés. No sé si es promociona l'Hotel Barceló del Raval de Barcelona però els hi ha quedat un bon lipdub, llàstima que es desenfoca continuament.



Tot i que el següent no està gaire ben fet, trobo que té 3 o 4 gags bons. El millor: travessant el carrer Pelai de Barcelona.



Jo no sé a què es dediquen els polonesos, però es deixen la pasta fent lipdubs. Estaran subvencionats pel govern?



Un dels Lipdubs més ràpids (i no es desenfoca mai!). El millor: el recorregut i el "país de les meravelles".



Els lipdubs s'estan posant de moda a tot arreu. A Israel també! Una bona manera de promocionar un centre comercial? El millor: el pollastre i la cara dels espontanis que molesten.



Aquest no el penjo però el menciono per si algú vol veure com "treballen" els de Vueling. Tennis taula? Futbolí?

2 comentaris:

Núr ha dit...

Tot i que el primer té pocs recursos, m'ha encantat! Quin bon rotllo de regal! A més, trobo que ho fan prou bé, no? El segon i el tercer, ves... I als polonesos ja els pots deixar córrer, ja! Mare meva! Només en disfresses, ja s'hi deuen haver deixat una morterada!

Artur ha dit...

Vaja!!! veig que el nostre lipdub us ha agradat!! :D

Em dic Artur i sóc qui va organitzar i produir el primer dels lipdubs que aquí comenteu. Com dieu no teniem gaire recursos, però quan et mou la il·lusió te n'adones que amb bon rotllo pots fer qualsevol cosa.

Gràcies per fer difusió del nostre lipdub, i per ajudar-nos a demostrar que regals com aquest són molt més agraïts que aquells que valen molts calés :D!!

Una forta abraçada des de Castelló! :)