dijous, 27 d’agost de 2009

Se me escapan los detalles

Algú explicant la Festa Major de Sant Andreu de la Barca 2009:

"Bien, pué dentro deee panorama que tenemo, no?, de la crisi que que se estaba deciendo en, no solo en España, en todo todo el mundo, creo que se va, presenta ba'tante bieng. Hemo elaborado un programa intentando satifasé a la mayoría de la gente. Bueno, tenemo el vie'ne empiesa con e pregó, con e pregó de la fiesta mayó. Eh, tenemo, hh, hay un grupo de chico, no?, de de lo grupo que se ha pas se ha pue'to en interné, han ha sido votado y el vierne se dedica má a la joventú. Eh, depué e sábado tenemo a Melendi. Eh, dentro de lo aacto má prinsipale también tenemo pué, que si mh payaso cosas para niño. Eh está lo de la e'puma que e'te año queremo que todo lo niño vayan con con pi'tola con habrá agua para que se tiren para que se lo pasen bien.(...)"

Doncs aquest text inintel·ligible l'ha pronunciat una senyora a través del nou "mitjà de comunicació" SantAndreuTV. Exactament és la Amelia Arroyo, regidora de cultura de Sant Andreu de la Barca. Cultura! Podeu veure com s'explica (text inclós) en aquest vídeo:


A més, és boníssim perquè (per a qui no ho sàpiga) un dels actes més ben valorats de la Festa Major és la Gimcana Nocturna i no se'n parla gens. Però millor no parlar que fer-ho com aquesta senyora escollida pel poble. Per cert, no us recorda a algú?


I ja de pas, un quasi 10 per SantAndreuTV per ser el primer mitjà santandreuenc a mostrar les notícies de Sant Andreu de la Barca sense la censura de l'Ajuntament. El 10 el tindrien si el narrador de les notícies parlés bé del tot el català. "Oju".

7 comentaris:

Laia ha dit...

Haahah ostres com l'has clavat! Quina gràcia! Doncs re, si tens la oportuintat d'assistir-hi, esperem que ens ensenyis una foto de com t'ho apsses de bé "con la pi'tola y la e'puma..."

Luke ha dit...

M'han dit que teniu molta cultura per aquí Sant Andreu, no? Cultura lolailo sembla, vaya tela d'explicació, m'he rigut una estona!

Amb gent així va el país...

Luke ha dit...

MAPASHITOOOO!

Elessar ha dit...

Com a mínim a Sant Andreu teniu un mitjà com aquest, que a Martorell ni això. A la dona aquesta no sé si és que estava nerviosa perquè la gravaven, si no sap parlar, si no té ni idea de què es fa al poble aquest finde, o una combinació lineal dels factors anteriors, XD

Granota ha dit...

Senyor Jansy: no vull ser pedant, però crec que hi ha un error en el teu escrit. El personatge que "parla" en realitat és la regidora d'In-Cultura. Per cert, fixeu-vos en el detall que la "senyora" obre l'ordinador portatil, però no l'engega (ja seria massa per ella).
Elessar: a part d'aquests factors que anomenes, tenim el problema d'un encefalograma practicament pla (però així cert alcalde pot controlar millor tot allò que es fa).

Jansy ha dit...

Elessar, si, almenys tenim un mitjà de comunicació privat, i és tota una sort!

Granota... quanta raó tens!

Anònim ha dit...

Mu güeno, mu güeno. Mejó no ze pué a acé.