dimecres, 3 de juny del 2009

Europees o crisi?

Vénen les eleccions pel parlament europeu i aquí els partits polítics parlen de tot menys d'Europa. És increïble com utilitzen les campanyes per beneficiar-se de les debilitats dels demés o de la situació actual: la crisi.

Només cal veure els anuncis i la propaganda electoral de cada partit. He fet una volta pels webs dels partits. Els d'ICV utilitzen com a eslògan principal "Crisi de dretes, solucions d'esquerres". I Europa? Per què no parlem d'Europa? A Europa és on hi ha països en els que ens hem de fixar per augmentar la productivitat d'energies renovables, per exemple. Però res. Crisi de dretes... Mentrestant el PSC, per variar, també es fixa en la crisi. Maria Badia diu: "Votar socialista és votar contra la crisi". El PP continua com sempre, a l'atac, utilitzant la crisi com a arma. Esquerra i CIU són els que menys la utilitzen per la seva campanya, però tampoc costa trobar-hi comentaris. Així doncs, contra la crisi, a qui hauríem de votar?

El PSC-PSOE s'ha dedicat a decorar-nos el país amb cartells de les magnífiques figures polítiques que han governat a Europa durant els últims anys. Si, molt bé... i què? L'argument per a votar al Partit Socialista és per no haver de votar els altres? Vot útil, no gràcies. El mateix es pot dir del PP, que no he sentit un sol míting on no hagin dit alguna cosa contra el PSOE, així que utilitzen les mateixes eines. No és trist, això?

Em fa molta gràcia veure com els partits es barallen per obtenir vots d'on sigui, vots contra la crisi, vots contra altres partits... Però de propostes no n'he sentit gaires. On són la innovació i les idees?

2 comentaris:

Luke ha dit...

Ara m'acaben d'informar que han ganaos els subnormals del PP :S

Anònim ha dit...

Pues yo por primera vez he estado a punto de no ir a votar, pero he pensado que tenía el deber moral de hacerlo. Así pues, voté, y voté a unos que nunca había votado, y esta vez simplemente porque anteriormente no les habían dejado presentarse: Iniciativa Internacionalista (II).

Siguen dejando presentase a los fachas más casposos de la falange, que si fuera por ellos algunos tendríamos una bala en la cabeza, no?, pues eso, yo esta vez he ido un poco más lejos.

Fdo. XVI