dilluns, 8 de febrer del 2010

Un any de cine gratis

El febrer passat vaig guanyar un passi doble per un any de cine gratis, podent anar a qualsevol cine del Gremi de Cinemes (quasi tots) un cop per dia qualsevol dia de la setmana. Així que, òbviament, l'hem fet servir un munt de cops.

Ho acabo de comptar i n'hem vist un total de 62 sense pagar ni un cèntim. Això suposa que hem deixat de pagar uns 650 euros en tot un any. És clar que, durant un any normal, no haguéssim anat a veure tantes pel·lícules.

Això ens ha permès gaudir de pel·lícules dolentes que mai haguéssim vist pagant, com ara "Dragonball Evolution", o bé pel·lícules que no haguéssim descobert, com "Tres dies amb la família" o "El primer día del resto de tu vida".

És curiós perquè ningú s'ha volgut aprofitar mai del meu passi per poder veure una pel·lícula gratis, cosa que m'hagués agradat, per poder veure pel·lícules que normalment no veiem per plaer o bé repetir una película encara que ja l'hagués vist.

I per si fós poc, aquest any ens ha tornat a tocar, aquest cop a la Gemma. Així que tornarem a veure una cinquantena de pel·lícules gratuïtes tan bon punt ens arribi el passi.