dimecres, 25 de novembre del 2009

11 dies sense ordinador

Doncs això, sí. Onze dies sense ordinador.

11 dies són els que passen quan estàs utilitzant l'ordinador i de sobte se't reinicia. S'acaba d'engegar i es torna a reiniciar. Ni tan sols es pot carregar el sistema operatiu que es torna a reiniciar. I vinga. Cada 3 segons, cada 2 segons,... Mare meva. És dissabte i queden dos dies per ser dilluns i poder-lo portar a un tècnic. És dilluns, el portes a reparar i et diuen que en 2 o 3 dies et trucaran per dir-te el què. Passen 5 dies, és divendres, no t'han trucat, vas a veure el tècnic i ni tan sols han tocat l'ordinador. Dilluns o dimarts ho farem. És dimecres i no t'han trucat. Vas a la botiga i, per fi, tens l'ordinador sa i estalvi (i arreglat). 11 dies.

11 dies de no poder fer res de feina de la uni. 11 dies sense poder navegar per Internet (haig de fer de paràsit a d'altres ordinadors). 11 dies veient pel·lícules i sèries que, per sort, disposo al meu disc dur multimèdia. 11 dies fent coses que normalment no faig i cagant-me en tot cada cop que m'apareixia un dubte al cap i el volia consultar a Internet.

I ara, que duri. Amén.

3 comentaris:

Roger ha dit...

Podries fer un reportatge com els de la Samanta Villar a Cuatro, però en comptes de 21 dies, serien 11. "11 DIAS SIN ORDENADOR"

Roger ha dit...

Podries fer un reportatge com els de la Samanta Villar a Cuatro, però en comptes de 21 dies, serien 11. "11 DIAS SIN ORDENADOR"

Luke ha dit...

Això si que fot eh i t'han dit del que és o què? De la font potser?